Dealer Pictures

Studiobouw/360/Masterclasses: omdat er geen tweede kans is voor een eerste indruk

Beeld verkoopt. Goed beeld verkoopt beter. Halveer u stadagen via visuele communicatie. Benieuwd? Wij staan u graag te woord.

Aantoonbaar meer clicks op auto's die goed gefotografeerd zijn en daardoor snellere verkoop.

Internet is de showroom van nu, zorg dat u een perfecte eerste indruk maakt. 80% van uw potentïele klanten zich laat beïnvloeden door foto’s. Zijn de foto’s onaantrekkelijk dan zal de klant wegklikken en uw aanbieding niet nog een keer bekijken.

Het aanbod van nieuwe en gebruikte auto's is enorm. De klant van vandaag oriënteert zich eerst op het internet, ook al is uw bedrijf op 5 minuten van zijn of haar huis. Bij de zoektocht naar een nieuwe of gebruikte auto bezoekt een potentïele klant gemiddeld 18 websites. De klant zal in de meeste gevallen de auto aanklikken die qua foto het meest opvalt in de lange lijsten van de zoekresultaten.

De gegevens van een nieuwe of tweedehands auto kunt u niet beïnvloeden, maar de presentatie van de betreffende auto wel.

Occasion foto’s moeten de klant verleiden. Uit de foto’s moet spreken: “Koop mij, er is geen mooiere occasion dan ik, kom mij NU in het echt bekijken!” Met een fotoserie die de auto recht doet komen klanten eerder en sneller naar de showroom.