Dealer Pictures

Studiobouw/360/Masterclasses: omdat er geen tweede kans is voor een eerste indruk

Beeld verkoopt. Goed beeld verkoopt beter. Halveer u stadagen via visuele communicatie. Benieuwd? Wij staan u graag te woord.

Potentiële klanten kijken naast de prijs eerst naar de foto's op het internet, deze kunnen doorslaggevend zijn in het koopproces, logisch, een auto die slecht op de foto staat roept negatieve associaties op. Beeld is het visitekaartje van uw bedrijf. Aantrekkelijke foto’s hebben gevolg voor het aantal engagement metrics op de auto. Niet alleen de harde cijfers zoals leads, maar ook VDP-views en kliks binnen de VDP zijn hoger bij aantrekkelijke foto’s. (hieronder cijfers uit een onlangs uitgevoerd onderzoek (2019) onder 6000 advertenties)

Resultaten per engagement:

  • E-mail leads + 52.4%

  • Telefonische leads + 35.7%

  • url kliks (website bezoeken) + 26%

Wij hebben al tientallen bedrijven geholpen hun workflow aanzienlijk te verbeteren en processen te versnellen. Wij ondersteunen en begeleiden bedrijven om tot een optimale online presentatie te komen, in minder tijd dan u gewend bent. Of dit nu in de vorm van masterclasses is of complete studiobouw inclusief draaipodium, wij doen het allemaal.

Voor een goede gang van zaken is het van belang dat apparatuur niet verouderd is, wij zullen daarom vooraf uitgebreid contact hebben om een inventarisatie te maken om te kunnen bepalen of er een upgrade moet plaatsvinden.

Neem vandaag nog contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

TEL: +31 (71) 8900298